marți, 24 mai 2011

Paturi dormitor elvila

Esti in cautarea unei piese de mobilier pentru casa ta? Mobila pentru decorarea sufrageriei, dormitorului, bucatariei sau a biroului.

Produsul este realizat in constructie demontabila: capat mare de pat, laterale si capat mic de pat. Mobexpert - Mobila pentru dormitor Luvru.


Mobexpert pat, 160x200cm, somiera inclusa alb Apolo Livrare rapidă din stoc.

Unde gasesc cele mai frumoase piese de mobilier pentru dormitor, Patul este piesa. Un somn bun începe cu gama de paturi IKEA. Descoperă mobilierul pentru dormitor care îţi oferă spaţiul de care ai . Paturi dormitor de la producatori, distribuitori, importatori directi prezenti pe Bizoo. La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria PATURI.


Spre comparatie, Mobexpert are de magazine, iar Elvila are 57. Pat 90x2cu saltea și spațiu depozitare ELVILA. Renumitul brand de mobila Elvila a aparut in spotul TV din cadrul emisiunii. Paturi si noptiere de la Elvila, din categoria Mobila pentru CASA. Posibilitatea de a plati Paturi si noptiere si in rate. Black Friday de la ELVILA vă oferă reduceri la canapele extensibile şi fixe. Mobila dormitor in peste 1de modele, standard sau la comanda.


Dormitoare cu preturi incepand de la 14Lei.