marți, 24 mai 2011

Baile sarate sangeorgiu de mures preturi

Strand Sangeorgiu de mures, bazin cu apa dulce si apa sarata. Statiunea cu bai sarate din Mures, este cea mai cunoscuta statiune ca avand bai sarate in . Statiunea Baile Sarate Sangeorgiu de Mures - Club Apollo - Spa langa Targu Mures - apa sarata.

Baile Sarate de la Sangeorgiu de Mures se gasesc la cativa kilometri de centrul orasului Targu Mures (3km distanta fata de Bucuresti), . Azi, Baile Sarate Sangeorgiu de Mures au “renascut”, sunt un complex atragator,. Pretul de intrare luni-vineri este de lei adulti si lei copii, . Băile Sărate de la Sângeorgiu de Mureş - fântâna tinereţii Staţiunea Băile Sărate Sângeorgiu de Mureş.

Statiunea Baile Sarate Sangeorgiu de Mures, renumita pentru apele sarate si. Preturile de mai sus sunt valabile numai in cazul rezervarilor prealabile. Renumitele Băi Sărate din Sângeorgiu de Mureş se află în interiorul complexului.


Stațiunea Băile Sărate Sângeorgiu de Mureș putea să aibă soarta altor surate balneare, dacă nu se găseau niște întreprinzători care să . Baile Sangeorgiu de Mures, o statiune de succes! Apa sărată concentrată de la Sângeorgiu de Mureş e o apă ce-ţi lasă pete albe de.


Gold”, de luni până vineri, e de de lei, . Apollo Wellness Club, Sangeorgiul de Mures, Romania.