joi, 12 mai 2011

Electroarges contact

Electroarges reprezinta liderul national in productia de aparate electrocasnice, aparate de uz gospodaresc, aparate profesionale pentru dotari hoteliere si . Sediul social, spatiile de productie si de administrare se afla la adresa: Curtea de Arges, str.

Electroarges detine suprafata totala de . Află date de contact, informaţii financiare, datorii la bugete, dosare in . Contact person: Ion GAVRILA- General Manager. Localitate CURTEA DE ARGES Telefon +40248-724000.

Firma ELECTROARGES SA va ofera produse si servicii in domeniile: SCULE, UNELTE, DISPOZITIVE, ACCESORII.

Adresa contact ARGIS ELECTROARGES - Produce si comecializeaza aparate de uz gospodaresc si agricole: aspiratoare de praf si lichide destinate uzului . Iar in 199 Electroarges a devenit societate pe actiuni, cu capital majoritar…. Informaţii de contact; Activităţi principale; Produse Principale; Descriere de . ELECTROARGES SA, localitatea Curtea de Arges, judet Arges. Adresa, telefon, date de contact Lista complata a firmelor din judetul Arges.


Produs oferit de ELECTROARGES SA prin ProfitRomania. Bucharest Stock Exchange - details Shares ELGS ELECTROARGES SA. Consiliul de Administraţie al SC Electroargeş SA a informat organele. Incredibil pentru unii, dar adevarat: ELECTROARGES a realizat in anul 20un profit net de 1miliarde lei vechi.


Domeniul principal de activitate al ELECTROARGES S. Informatii de contact pentru ELECTROARGES S. ELECTROARGES SA -investitii eficiente si durabile.