vineri, 6 mai 2011

Ceasuri antice de perete

Ceasuri De Perete - Antic Shop este un magazin online de Antichitati cu obiecte Antice valoroase de colectie vechi. Ceas vechi de perete,ceas cu cheie si pendula originala,pendul vintage.


Ceas de perete mecanic clasic vechi rotund in metal in stil Art- Deco.

Superba pendula ceas de perete antic Junghans perioada anilor 19in. Sport, timp liber, arta Arta - Obiecte de colectie. Alege din oferte pentru ceas perete vechi.


Ceas perete vechi - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii.

PVM - Ceas de perete sovietic (URSS) tip pendul (pendula) dar lipsa pendul. Ceas de perete antic, pendula, veche, antica, Brauswetter János Szeged.


Ceas de perete cu pendul si doua greutati Junghans, made in Germany, model foarte frumos, perfect functional. Era un ceas vechi, de perete, care avea ornat capul Regelui Carol I. Era o piesă valoroasă, dar a trebuit să o vândă, deşi l-am rugat să nu o . Cel mai vechi ceas din colecţie este o pendulă de perete, din timpul Revoluţiei Franceze 17cu cadran de lemn astronomic inscripţionat în . Astfel, tatal sau a vandut in anii 19ceasul familiei, pentru a face rost de bani. Era un ceas vechi, de perete, care avea ornat capul Regelui .