vineri, 27 mai 2011

Becuri economice periculoase

Becurile economice conţin mercur, care este o neurotoxină puternică ce afectează îndeosebit copiii şi femeile însărcinate. Becurile economice conţin mercur, care este o neurotoxină puternică ce afectează.


Semnal de alarma tras de Asociatia Germana pentru Protectia Consumatorului.

Becurile economice pot fi in casa noastra un musafir otravitor. Iată cât de periculoase sunt pentru sănătate.


Chiar dacă pare greu de crezut, becurile economice emit radiații UV-B si UV-C, dăunătoare . Chiar şi în aceste cantităţi, mercurul este periculos.

Paradoxal, însă, becurile economice devenite obligatorii în Uniunea Europeană sunt considerate a fi. Se ştie deja că dacă un bec “ecologic” este spart, împrăştie cantităţi periculoase de mercur, fluor şi metale grele, care odată ajunse în natură şi în apa freatică ne . Sunt periculoase becurile ” economice” cum sunt si medicamentele, cum.


Cine mai e tampit in ziua de azi sa mai cumpere becuri economice . Printre ele, si becurile economice, recomandate de Uniunea Europeana. Mercur este o neurotoxina puternica, deosebit de periculoasa . Lumea modernă tinde tot mai mult spre utilizarea de produse prietenoase cu mediul înconjurător, spre economisirea resurselor naturale.