miercuri, 18 mai 2011

Relaxa mizil canapele

Iasi, Oradea, Mizil, Ploiesti, magazine in sistem de franciza si distribuitori. Set canapele din stofa si piele ecologica la cel mai bun pret.


Set sau individuale acum si canapele modulare ( module separate ), canapele dehusabile cu lada de depozitare a lenjeriei si saltea tip relaxa pe structura de le.

Execută canapele şi fotolii tapiţate cu stofă, piele ecologică în culori şi modele diverse. Au și o mulțime de canapele, dar, spre exemplu, la bloc se potrivesc.


Fabrica Relaxa de la Mizil este activă din 19și azi piesele fabricate . Canapele extensibile si fixe pentru living de la STAER la cele mai bune preturi.

Canapele de cea mai buna calitate si montaj gratuit. Coltare extensibile realizate pe structura din lemn masiv, poti elege stofa, culoarea si coltarul este gata. Localitate: Mizil Judet: Prahova Producator. Saltele, canapele și povești cu branduri tradiționale (P). La fabrica Relaxa de la Mizil, parte a grupului Elvila se produc saltelele originale . Samobi – producator de mobila tapitata din zona Mizil, jud.


Fabrica Relaxa de la Mizil produce mobilier tapițat: canapele, fotolii, tabureți, saltele și paturi. Pretul - bineinteles, canapele de mii de euro intr-un. Elvila - au aici, facut la Relaxa Mizil ceva ce mi-a placut: din piele ecologica si umplute .

Canapeaua Anika se poate realiza pe stofa sau microfibra. Canapeaua este conceputa pentru dormit zi de zi avand saltea cu structura ortopedica (tip Relaxa).


Reparatii si reconditionari canapele si fotolii piele si stofa. Tapiter din Bucuresti, lucrari de tapiterie canapea si fotoliu.