luni, 23 mai 2011

Salupe de vanzare noi

Anunturi gratuite de vanzare barci, ambarcatiuni, salupe, veliere si accesorii barci. Peridoc cu protap,cupla,punte si instalatie electica noi KNOTT. Barcă cu vele Dufour 5Grand Large de vânzare.

Site dedicat vanzarii - cumpararii de barci, salupe noi si second hand si accesorii. Vand barca Viper 2Pure + motor 1CP (14-11-2016), 326EUR. Compresoare Noi 35G pentru frigider auto 12V-24V.

Barci de vanzare, Barci de pescuit, Barci de agrement, Barci cu motor, Barci noi, Barci din fibra, Salupe , Ambarcatiuni, Barca, Ambarcatiune. ProNautica Tulcea - obiectivul nostru este dezvoltarea si diversificarea serviciilor oferite posesorilor de ambarcatiuni de pescuit, tehnice si de . Cel mai bine vandut model de barca al nostru. Peridocuri pentru toate tipurile de ambarcatiuni gasiti la noi!


Vand salupa din fibra de sticla , model Delfin , fund dublu , dimensiuni X. Vand barca Vega in stare foarte buna,usoara si stabila , 2m lungime,8m latim. Noi suntem prezenti, vizibili tinind contacte directe si oportune cu . Barca de vanzare - Barca cu motor, An fabricatie: 198 Interior, Benzina.


Sunt barci de vanzare -mai ales in UK -la preturi ceva mai bune decat la noi.

Oare actele de import si omologare pun probleme deosebite? Salupa de agrement de la Sc Upruc Pol Sa . Construim barci de pescuit inca din 19cand am inceput cu modelul Bass Tracker si numeni nu o face mai bine ca noi.


Pentru barcile de aluminiu la noi in tara ofertele sunt destul de . In oferta pe care noi o putem la dispozitia dumneavoastra veti gasi barci cu vasle, ambarcatiuni pentru pescuit, salupe, ambarcatiuni bussines si chiar ambarcatiuni second-hand si buy back.