joi, 19 mai 2011

Abonamente reviste pentru copii

Draga mea pentru copii,subscription, subscriptions, journals, book, newspaper, magazine,presa,distributie,abonament,pentru,companii,ziare,reviste . Bucataria pentru copii -201subscription, subscriptions, journals, book, newspaper, magazine,presa,distributie,abonament,pentru,companii,ziare,reviste . Toate revistele romanesti pot fi gasite numai aici.

SuperBEBE Cel mai trendy ghid de parenting. Pagini speciale: sarcina, nastere, educatie, copil, sugar. Consulta Informatiile Utile, Stirile, Bebe-Noutatile. Clubul va avea oferte exclusive pentru membrii mici și mari, abonamente .

Si asta fara sa achitati contravaloarea unui costisitor abonament la Monitorul Oficial. Va rugam sa ne contactati daca doriți sa va abonați la revista Felinarul copiilor şi care este numarul de abonamente pe care doriți sa le faceți. Abonament pe an la revista Motor Clasic magazin + cadou.


Oferta este valabila in perioada – noiembrie, doar pentru abonamentele pe luni. Asigura-te ca primesti in fiecare luna revista ta preferata!


Ce reviste pentru copii prescolari se publica in Romania si de unde le poti.