marți, 17 mai 2011

Felinar camping led

Nu mergeti in camping si nici in orice alta excursie fara lampa de camping cu compas (LED)! Aceasta este o mini lampa practica din plastic in forma de felinar . Felinar Camping LED cu Panou Solar RYT96A Incarcator Telefoane. FELINAR + Lanterna solara 6+LED LAMPA CAMPING PESCUIT 220V PLIABILA USB . Felinar cu incarcare solara led-uri LS360.


Felinarul cu incarcare solara led-uri LS3este perfect atunci cand doriti sa mergeti in camping cu familia si . Vezi disponibilitatea din Praktiker-ul de langa tine sau Comanda Online!

Lampă LED pe baterii, funcționează cu buc. Lampa felinar cu leduri superluminoase pentru camping picnic. Felinar RY-Tsolar si manivela cu LED-urifoarte puternice cu timp indelungat, folositoare in excursii, expeditii,camping,. Cumpara Felinar cu LED pentru camping online de la eMAG la pret avantajos.


Reflector puternic, autonomie lanterna: minim 6ore (LED CREE Superlight). Felinar cu led cu acumulator si incarcare la priza, Felinar-lanterna, Lanterna felinar 12.


Oferta: felinar led cu acumulator - camping felinar led - felinar cu led. Aceste felinare cu led se pot folosi pe post de felinar decoratic clasic care starneste.


Felinar clasic cu led cu incarcare la priza si acumulator.

Felinarul pentru camping cu LED are forma conica si dispune de sistem de prindere in ambele capete acesta putat fi utilizat atat ca si felinar cat si in mod . Cod: 05082; Denumire: Felinar Camping Led; Culoare: Gri; Maner: Transparent; Material: Plastic Cu ABS; Intrerupator Automat; Iluminare: 3Grade; Lumeni: . Dacă sunteți un pasionat de activități în aer liber ar trebui să . Varta felinar camping cu 8-LED-uri, din gama Easy, pentru situaţiile de zi cu zi (oricând ai nevoie de o lanternă cu bec sau LED de mm), este o lanternă extrem . Felinar tip Lampa Camping LS3este ideal in fiecare casa sau in vacanta ori camping, in caz de oprire a curentului sau unei iesiri la aer liber. Felinar RY-Tsolar si manivela cu LED-urifoarte puternice cu timp indelungat, folositoare in excursii, expeditii,camping, pescuit, vanatoare si alte activitati de .