luni, 30 mai 2011

Husa perna antiacarieni

Acoperirea saltelelor şi pernelor cu huse antiacarieni care certifică impermeabilitatea la alergeni este regula de aur a metodelor de profilaxie aplicate mediului . Husa Microair Pristine este confecţionată din ţesătura omonimă care a revoluţionat industria huselor antiacarieni. Pristine conţine un număr mare de microfibre .

Pentru o profilaxie eficientă sunt necesare şi huse pentru perne. Husa Microair Pristine este un dispozitiv medical clasa I. HUSA PROTECTIE PERNA PUF DE GASCA 70x70-STRATURI PROTECTOARE ANTIALERGICE ANTITRANSPIRATIE ANTIACARIENI . Aşternuturile şi husele „anti-acarieni”, recomandate adesea de medici.

Acoperirea saltelelor şi pernelor cu huse antiacarieni care certifică. Husa perna antiacarieni; Husa saltea antiacarieni; Husa pilota antiacarieni.


Preturi si oferta de produse din gama perna antialergica si antiacarieni din toate. Caracteristici Perna din puf de gasca x cCompozitie husa: bumbac . Husa cu fermoar pentru perna din Amicor Pure, un material special antibacterian si antiacarieni. Lavabila manual si la masina de spalat la C. Husa pentru perna matlasata antiacarieni dim.


Antiacarieni aplicat materialului opreste pe termen lung proliferarea acarienilor formati. Husa pernă antiacarieni Microair Pristine este confecţionată din ţesătura omonimă care conţine un număr mare de microfibre ţesute .

Eliminarea acarienilor din pilote, cuverturi si perne. Insa o data la 2-luni, aceste huse antiacarieni trebuie spalate si ele la temperaturi de cel . Mentine sanatatea in cel mai ieftin mod Va protejeaza de microbii care se dezvolta in perna Material : Feltru Dimensiune . Alege perna care ti se potriveste, alege energia de peste zi datorata somnului odihnitor de.


Cum sa alegeti o husa de protectie pentru saltea? Cumpara Antiacarieni Ecodoo spray cu propulsieecologica, Ecodoo, 300ml online.


Schimbati vechile fete de perna cu unele speciale: imbogatite cu aloe evera, au efect anti-acarieni! Elastice si adaptabile oricarei dimensiuni de perna, se spala . Saltele ortopedice, saltele latex si perne ortopedice concepute de Lineaflex.