marți, 17 mai 2011

Sistem scurgere ape pluviale

Va trebui sa optati pentru un anumit mod de scurgere a apelor pluviale : Guri de scurgere cu un sistem de tevi de canalizare ingropat;; Rigole . Efectul apelor pluviale asupra fundatiilor si a subsolurilor este deja. Alegerea unui sistem de scurgere a apelor care provin de pe acoperis.

Un sistem pluvial de calitate ajuta la evacuarea apelor pluvial fara sa perimita scurgerea acestora pe fatada cladirii sau infiltrarea ȋn fundatia si peretii casei, . Cum alegem sistemul de drenare si colectare a apei pluviale. Directionarea corecta a apei pluviale in afara perimetrului casei.


Colectarea si scurgerea apelor pluviale de la burlan.

Apa va ingheta in rigola si posibil pe burlane. Daca vreti sa aveti scurgerea de la burlane direct la canalizare , trebuie sa coboriti la -70-cm . Teraplast ofera solutii profesionale pentru preluarea apelor pluviale de pe. Sistemul Metidro, de colectare si evacuare a apelor pluviale, completează funcţionalitatea unui acoperiş.


La Dedeman puteti alege oricare din cele 3produse din categoria SISTEME DE SCURGERE(PLUVIALE) METALICE. La Dedeman puteti alege oricare din cele 4produse din categoria SISTEME DE SCURGERE.


Preturi pentru SISTEME DE SCURGERE de la lei. Astfel, sistemul pluvial nu-și mai îndeplinea rolul de preluare a apelor meteorice, care aveau traiectorii dintre cele mai imprevizibile.


Devorex - Sisteme moderne de colectare apa pluviala.

Montaj pentru rigola cu scurgere in perete. Aceasta categorie de sisteme de scurgere a apei pluviale prezinta cele mai fiabile produse. Ideale pentru edificii mici si mijlocii, calitate foarte buna si pret . Sistemele de scurgere pentru acoperisuri de case sunt accesorii necesare oricarui sistem de acoperis. Acestea asigura devarsarea controlata a apei pluviale.


Sistem de drenaj, colectare ape pluviale de la Cherry's Garden. Colectare ape pluviale - Buna ziua , Sunt in procesul de achizitionare a unei case. Interesant asa voi face si eu,dar cu tevi de scurgere sub trotuar si .