marți, 17 mai 2011

Standox romania

Standox oferă o gamă largă de servicii pentru vopsitoriile auto. De la produse ecologice de vopsire si lăcuire la programe de management a procesului de . Adresele, telefoane, date de contact Crominvent SRL - unic distribuitor produse Standox in Romania.

Standox a dezvoltat o gamă de sisteme de vopsele pentru a satisface nevoile vopsitoriilor auto. Standox furnizează toate informaţiile necesară pentru a ajujta . Proudly made in Wuppertal - Germany, Standox is one of Europe's leading car refinishing brands, offering excellent paint technology in more than countries.


Culori inseamna lacuri, vopsele dar si accesorii cum ar fi masini de slefuit sau pistoale de vopsit.

STANDOX la combinatie si SILKENS tot asa mai ieftin de la un . Axalta offers liquid coatings and a wide array of color matching tools to serve customers in all of our markets from light OEM and commercial vehicle . Au urmat numeroase sesiuni de certificare ce au fost sustinute de importatorul „Porche Romania; de asemenea si de importatorul Standox in Romania pe partea . Spray vopsea standox Discutii despre model - E Klasse. Crominvent SRL Unic distribuitor produse Standox in Romania Bd.


Car Expert Auto este si Centrul de Instruire Standox Romania pentru vopsitori auto si reprezinta primul si singurul service din reteaua REPANET in Romania . Standox este o organizatie multinationala ce ofera solutii de inalta calitate pentru vopsire si lacuire. Atuurile Standox Romania: Lideri in domeniul vopselelor si . Standox is one of Europe's largest manufacturers of automotive paint.

Business Directory in Romania: Companies and Organisations. The website server is using IP address 188. Actual, Standox Training Leader at Standox Romania, Tehnical Trainer at Standox Romania.


Anterior, Vopsitor auto at TIRIAC AUTO SRL. Suntem primul si singurul service din reteaua REPANET in Romania atestat de STANDOX. GARANTIA PE VIATA obtinuta prin reparatia de .