vineri, 27 mai 2011

Mocheta proges

Fie clasice si simple sau sofisticate, mochetele disponibile online la Proges sunt solutia ideala pentru amenajarea incaperii tale. Culoarea elegantă a Mochetei Malta Bordo face ca acest model să fie potrivit pentru un design clasic. Nuanţa de bordo a mochetei poate fi asortată cu uşurinţă, .

Mochetele profesionale Proges se monteaza cu usurinta si creeaza un spatiu profesional elegant si rafinat. Proges iti ofera o gama larga de produse pentru amenajari interioare: parchet,. Mocheta rezidențială este o soluție optimă pentru acoperirea și protejarea .

Mocheta Utopia oferă casei tale un aer special datorită nuanţei aurii. Poţi combina acest model de mochetă într-un design armonios cu alte elemente de decor . Dacă încă nu te-ai decis cum să amenajezi camera celor mici, mocheta cu simpaticii minioni este soluţia ideală :) . Veselie şi optimism inspiră mocheta Butterfly din imaginea alăturată.


Această mochetă are modele cu flori şi fluturaşi , fiind de aceea potrivită mai ales pentru . Terasa unde vă petreceţi după-amiezele de primăvară şi vară va fi mai elegantă datorită mochetei Pemba Verde. Special concepută pentru exterior, aceasta are . Mocheta pentru exterior disponibila la Proges se monteaza cu usurinta si contribuie la crearea unui aspect natural si primitor.