miercuri, 4 mai 2011

Bioactivatori statii epurare

Sigur: Netoxic, nu degaja caldura, mirosuri, sau vapori. Nu ataca decit : grasimi si resturi de mincare, fekale par ,hirtie WC si este de aceea asolut . SCAPĂ DE VIDANJARE, Bioactivatori fose septice, descompune substanțele organice.

Pentru utilizare in fose septice si statii de epurare a apelor uzate. Bioactivatori ecologici de intreţinere fosa septică, stație de epurare. Tratează fosa septica și staţia de epurare, reducând la minim frecvenţa . Cand fosa septica sau statia este folosita de mai multe persoane decat numarul prevazut se recomanda folosirea bioactivatorilor pentru a evita .

CO Leader , importator solutii bioactivator fose septice. Locuri de munca la CO Leader Iasi, producator fose septice, statii epurare,. Home Posts tagged bioactivatori statii epurare. Nu uita sa vizitezi magazinul de bioactivatori.


Activatori si bacterii pentru toate fosele septice ecoogice si ministatii de epurare sau statii de epurare. Etichete: tratare statii epurare, mentenanta statie de epurare, bioactivatori, . Domenii de utilizare: Este utilizat in instalatile de epurare ape menajere pentru reducerea timpilor de activare a proceselor biologice care se dezvolta in acestea.


Solutiile de curatare cu bioactivatori se folosesc in instalatii precufose septice; pristere (fose) din beton; toalete ecologice; Statii de epurare . Cumpara de la Ecobricolaj bioactivatori pentru fose septice, separatoare de grasimi si.

Fose septice; Mini statii de epurare; Haznale; Separatoare de grasimi . Fara acesti bioactivatori, fosta septica nu va functiona in parametrii normali,. Pentru ca in mod normal statia de epurare este cea care trebuie . Descriere produs Biomax Activator Enzimatic Microstatii 6gr : Producator : Realco Belgia Trateaza Statiile de Epurare individuale . Activator biologic pentru toate fosele, este destinat foselor septice, tuturor foselor in general si statiilor de epurare individuale.