joi, 12 mai 2011

Indicator stare baterie auto

Informatii utile despre Baterii si Acumulatori Auto. La bateriile dotate cu indicator de stare (ochi magic) starea de încărcare si nivelul electrolitului se pot .

Pentru cei mai comozi exista si acumulatori auto cu indicator de stare (ochi magic). O baterie auto este complet descărcată dacă tensiunea la borne are o valoare. A simple three LED's indicator is easy to .

Principiul de funcționare, componentele și diagnosticarea unei baterii auto. Majoritatea bateriilor fără întreținere sunt prevăzute cu un indicator de stare . Indicator baterie - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii.


Tensiunea la borne se poate masura cu un voltmetru digital si este direct proportionala cu starea de incarcare a bateriei, insa este influentata si de temperatura . LM 3care este format din patru circuite comparatoare . Ma intereseaza cum functioneaza indicatoarele de . Citiţi cu atenţie şi în întregime acest manual de . Indicator incarcare baterie de vânzare la cel mai bun preț în Bazarul 4Tuning. Caranda Baterii comercializeaza indicatoare pentru starea de incarcare a. LED-ul multicolor se aprinde cu intermitenta in rosu.


Acest indicator de baterie este proiectat sa masoare starea bateriei. Aparatul functioneaza pentru baterii de 12V si 24V. Chiar dacă bateriile auto sunt „cotate” la 12V, în stare complet încărcată acestea.


Preturi si oferta de produse din gama indicator baterie auto din toate. Trusa auto pentru reparatii urgente - trusa cu chei auto, trusa chei auto, incarcare.