vineri, 27 mai 2011

Grila gravitationala aluminiu

Grila gravitationala din aluminiu, montaj aplicat. Grila gravitationala (de suprapresiune), cu jaluzele mobile, ce se deschid la actiunea fluxului de aer produs . Grila gravitationala aluminiu ATC OKR 210x210.

Grila gravitationala aluminiu ATC OKR 246x246. Grile de suprapresiune pentru montare pe suprafaţă plană, cu cadru din aluminiu şi lamele din PVC.


Pentru evacuarea aerului din orice tip de . Comanda instant - grila gravitationala 250x250.

Grila gravitationala de la importatori, producatori, distribuitori directi prezenti pe. Grila rectangulara din aluminiu pentru suprapresiune cu lamele mobile normal . Grila rectangulara din aluminiu pentru suprapresiune cu lamele mobile normal inchise. Descriere: grile cu jaluzele mobile actionate gravitational de fluxul de aer vehiculat. Grila gravitationala ABS mv 120vnj la cel mai bun pret acum la Dedeman. Descriere Grila gravitatationala din aluminiu.


Grilã fixa pentru aspiratie aer din aluminiu, tip placã pentru plafon fals cu cadru. Grilã pãtratã cu miez perforat de 10xmm sau.

Ventilatoare axiale de perete sunt ventilatoarele care evacueza fumul de tigara sau orice tip de aer viciat produs in aplicatiile horeca: hoteluri, restaurante, . Grila Aluminiu - Cu Grila gravitationala. Grila gravitationala de exterior, montaj aplicat, rama otel, jaluzele aluminiu.


Grila gravitationala NR rectangulara din aluminiu pentru suprapresiune cu lamele mobile normal inchise. Sunt fabricate din profil de aluminiu special extrudat.


Finisajul standard este gri RAL90(vopsire electrostatica), alte finisaje fiind disponibile la cerere.