marți, 22 februarie 2011

Vise gandaci in par

Ce înseamnă când visezi gândaci, dar si alte articole te asteapta pe. Cele mai semnificative vise însă, sunt acelea în care mai nimic nu se . Atunci cand visezi gandaci mai ales daca se urca pe tine inseamna ca vei avea parte de o perioada foarte urata. Unul dintre cele mai neplacute vise, care ar putea intra cu usurinta in.


Daca visezi ca omori gandaci inseamna ca vei depasi problemele. In general visele in care apar insecte sunt vise care iti spun ca ceva te suapra, ceva te nelinisteste,.


Femei celebre: Coco Chanel – Prima femeie care si-a taiat parul scurt.

Vis: am visat ca aveam un par lung si negru,superb si punand mana pe cap,instinctiv,am aruncat jos niste frunze (asa credeam) care erau de . Fie ca avem o fobie sau nu, deseori avem vise in care sunt prezente. Daca ati visat gandaci de bucatarie care fugeau in directii diferite: visul este un avertisment . Gandacul reprezinta o persoana din anturajul nostru care ne va cauza neplaceri prin comportamentul şi vorbele sale lipsite de bunavointa.


Explicatii pentru visul gandaci, vezi ce reprezinta daca ai visat gandaci. Semnificatia visului gandaci, explicatiile va ajuta sa intelegeti ce . Daca cineva viseaza gandaci ascunsi in propriul par poate reprezenta multitudinea de ganduri negative care atrag si o .