joi, 17 februarie 2011

Tamilia bucurești

Showroom-ul de mobila si decoratiuni Tamilia are reprezentante in Bucuresti, Brasov, Iasi, Cluj si Sibiu. Tamilia Tex SRL a fost fondata in Bucuresti in anul 19cu capital romano-canadian, avand in acel moment ca domeniu principal de activitate comertul cu . Pagini similareMobilier Dormitor - Magazin canapele - dormitoare tamilia.

Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, . Vizitati showroom-ul nostru situat in complexul Tamilia Center din Ghencea. Ghencea 7 Bucuresti) unde puteti viziona toate produsele prezente pe site.


Harta contact Magazin Centrul de mobila Tamilia Bucuresti, Bd.

Vino in showroom-ul nostru de perdele si draperii din Bucuresti, complex Tamilia. Tamilia este cel mai cunoscut magazin de mobila din Bucuresti, avand o gama foarte mare de piese de mobilier pentru toate gusturile si cu . Mobila dressing Tamilia la comanda la oferte.


Comanda acum aceasta mobila dressing Tamilia. Magazin Ghencea - Centrul de mobila Tamilia (Mobila si canapele comanda). Langa stadion Steaua Bucuresti Sector Bucuresti.


Centrul De Mobila Tamilia din Bucuresti: nr telefon, adresa, harta, poze, pareri ale clientilor si multe alte detalii specifice. Gama completă de produse şi servicii a companiei S. Alyssa Decor va ofera peredele la preturi de producator, perdele ieftine, va asteptam in magazinul nostru de perdele din Bucuresti complex Tamilia.

Citeste recomandarile despre Euromobila Tamilia București Fabrica de canapele si scrie parerea ta. Afla parerile clientilor si imbunatateste imaginea afacerii . Casa Eduard din centrul comercial Tamilia (Ghencea București).


Unul dintre magazinele de mobilă din Ghencea, București.