joi, 17 februarie 2011

Aplice rustice

Aplice si plafoniere rustice si clasice - materiale si accesorii pentru instalatii electrice, depozit electrice, magazin online, webshop, distribuitor electrice, solutii . Alege din gama diversificată de aplice de perete rustice deosebite din magazinul online Eva-light. Aplice rustice de la producatori, importatori directi prezenti pe Bizoo.

Aplica AISZA brate Numar articol 20Nume AISZA Stil Modern Se poate folosi si cu bec economic. Date tehnice corp de iluminat:Ex max. Aplica de perete rustica fabricata manual din lemn Rustic 098 Corpuri de iluminat, lustre, aplice.


Aplica retro din metal antichizat, elegant decorata cu motive florale si insertie din lemn.

Potrivita in amenajari de interioare rustice. Rustice - Candelabre Rustice - Aplice Rustice - Corpuri de iluminat Rustice . Aplica de perete rustica fabricata manual din lemn.

La Dedeman puteti alege oricare din cele 3produse din categoria APLICE SI PLAFONIERE. Preturi pentru APLICE SI PLAFONIERE de la 1lei. Aplice de perete rustice lustre globo, aplice globo, corpuri de iluminat.


Stil: Clasic,rusticFurnizor: Polonia JupiterFinisaj: Metal alama satinata. Aplică rustică, din metal și sticlă portocalie, cu motive florale traditionale și suport din lemn, pentru montare facila pe perete. Aplica bronz - - brate - Rustic - Corpuri de iluminat - Alexim Light Design. Aplice, aplice interior, aplice exterior, aplice baie, aplice fier forjat, aplice iluminat.


Domnitorii: Stefan cel mare si Vlad Tepes - 1Lei In Stoc, Arta, Arta Lemn.