vineri, 25 februarie 2011

Plante feng shui pentru gradina

ELEMENTE FENG SHUI PENTRU GRADINA - Feng shui este o arta estica. Cand cumparam plante este bine sa ne ascultam intuitia si sa alegem pur si. Gradinile amenajate dupa principiile Feng Shui sunt mai aproape ca aspect de .

Pentru a crea un spatiu cu un feng shui bun, este absolut necesar sa folosesti plante. Daca vrei ca feng shui-ul din gradina ta sa fie bun, trebuie . Foarte bun augur Feng Shui in gradina poate fi creat prin plasarea cu plante suculente (cărnoase) sau frunze polusukkulentnymi, care conţin cantităţi mari de . Interesant este că toate aceste plante Feng Shui de interior sunt printre cele mai frumoase, iubite și rezistente plante de interior.

Despre Feng Shui si importanta plantelor in casa ta. Sa cresti o planta in casa ta, pe balcon sau intr-o gradina este un gest benefic, indiferent de specia aleasa. Strangeti frunzele moarte, plantele uscate, uneltele aruncate pe ici pe colo,.


Feng Shui, apa este nelipsita din orice gradina, ea asigurand viata plantelor. Nu exista gradina Feng Shui care sa nu aiba un lac; acesta atrage. In ceea ce priveste plantele, este indicat sa alegeti: plante de ja .