miercuri, 16 februarie 2011

Halat barbati satin

Flui lejer, matasos, catifelat la atingere, Guler sal, buzunar la piept + buzunare placate, finisaj cu banda la guler, buzunare si . Oferiti-va eleganta unui halat din satin. Flui lejer, matasos, catifelat la atingere, se poarta cu bucurie.

Magazine şi preţuri - Halaturi barbati Highlife Halat satin bordo 9RON! Halatsatinbordo) - 1 poliester - in comparatie cu alte halate din poliester, . Compara preturile la Halat Satin, gaseste cea mai buna oferta din sute de magazine online!


Lenjerie Sexy - Halat din SATIN si DANTELA + chilot Tanga.

Comanda online de SevenSins halat de satin de la pretul de 7lei. Centura de satin detasabila care se innoada sub inele.

Schimbă-te în ceva șic și comod - combinezoane de noapte sau halate de casă. Satin elegant, rafinat si usor de intretinut pentru acest halat lung, ideal pentru a pastra prospetimea serii si a diminetii.


DESCRIERE - Guler sal - buzunar la piept si in fata - Maneci lungi decorate cu paspoal contrast, Halat lung din satin barbati marimi de la M la 4XL. Halate - 1 poliester - in comparatie cu alte halate din poliester, produsele . Halat baie FERRARI (L) NOU 1 bumbac barbati casual sport retro - Halat. Halatul are cordon in talie si buzunare laterale . Halate satin, halate dama saten, halate satin barbati, halate ieftine satin.


Halatul este ambalat pentru a fi facut cadou. Halat de noapte mediu din satin argintiu MERCEDES. Oferte si promotii la Tia Shop - costume de baie lenjerie intima, tag halat satin.


Halat satin sexy, scurt si foarte indraznet.