luni, 28 februarie 2011

Decapant oyster

Sistem profesional pentru indepartarea totala sau partiala a culorii existente, ce pregateste parul pentru alta colorare. Pachetul conţine: tub (ml) pentru faza . All in ONE - Protectie termica de la OYSTER.

Parul este cel mai de pret atu al oricarei femei. Am preparat solutia decapanta dupa cum spuneau instructiunile si . Decapantul folosit de mine este de la Oyster. Mi se aplica un prim strat de decapant, mi se spala si usca parul si apoi mi se punea inca un .

Am vazut ca s-a discutat si se discuta foarte mult despre decapant, insa nu este un produs foarte cunoscut. Remove System allows to totally or partially remove the existing hair colour in order to prepare the hair for another colouring. Nu recomand numanui sa puna decapant in cap, oricat de puternic ar avea parul. Rezultate 1-pentru decapant par oyster pret.


Aliaj sudura cu decapant Producator: Categoria: aliaj sudura Cod produs: Aliaj sudura pentru Aluminiu. Oyster Kit Remove System A+B Prodotto che permette di rimuovere o modificare parzialmente una colorazione ad ossidazione, perché risultata troppo scura, . Produsele Oyster Cosmetics Professional reinventeaza ierarhia produselor de top fie ca optezi pentru un procedeu de infrumusetare precum vopsitul, ca doresti . Decapant - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii.


Voir tous les produits de la marque Oyster professional.

Kit éliminant les colorations - Remove System Kit OYSTER. Decapant spumant pentru eliminarea pigmentului artificial. Aplicaţi un strat de flux (adaos decapant) pe întreaga suprafaţă a capătului tubului.


Rezultate 1-pentru decapant par oyster. Raportul de amestec pentru decapant 0- 1:2. KJMN blond special + ml decapant 0+ 1ml oxidant.


Fantastico producto que nos permite arrastrar un par de tonos el color de nuestro tinte sin dañar el pelo.