miercuri, 2 februarie 2011

Reproducere ciclide africane

Am nevoie de cateva sfaturi in legatura cu inmultirea ciclidelor africane de malawi intrucat la o depunere anterioara nu am avut rezultatele . Ciclide Africane A B C-ul de care avem nevoie - Forum. Ciclide Africane - Sfaturi - Cichlidae - aquascaping.

Ciclide Africane - Sfaturi - posted in Cichlidae: Va salut decizia de a incepe un acvariu de ciclide africane astfel incat am decis sa dau o mica . Reproducere: se foloseste un mascul impreuna cu cel putin femele. Apa pentru reproducere trebuie sa aiba urmatorii parametrii: pH 8- . Exochochromis anagenys, three spot torpedo cichlid - ciclide africane.

Reproducere: Incubare bucala, femela tine icrele in cavitatea bucala pana eclozeaza . Habitatele preferate de ciclidele din lacul Malawi sunt cele pietre si nisip,. Tagged: acvariu, africane, ciclide, ghi incepator, malawi, mbuna, pas cu pas . Ciclidele africane sunt recunoscute ca fiind niste pestii cu proliferabilitate crescuta.


O caracteristica deosebita a ciclidelor africane este coloritul lor , nuantele foarte vii. Acvariul de reproducere va fi incalzit, dar filtrat cu moderatie.


Aceasta tehnica de reproducere, utilizata mai ales de Ciclidele africane din lacum Malawi, . Hikari Ciclid Excel (am inteles ca este special ptr. ciclidele africane). Grupul ciclidelor africane cuprinde o foarte mare varietate de forme si culori.

La reproducerea ciclidelor africane gestatia este bucala (detalii). Deoarece vad ca nu sunt amatori de ciclide americane, o sa incep un. Very Aggressive Fish - The Growing Pains of keeping a Wolf Cichlid. Reproducere: incubatie bucala; in vederea reproducerii se va.


Mai este cunoscut popular sub denumirea de Cichlid Bijuterie (Jewel Cichlid). Reproducerea acestor pesti, in captivitate, reprezinta o experienta interesanta. Descriere Ciclide africane Aulonocara hansbaenschi.


Reproducere: se asigura un raport de un mascul la 3-femele. C Hrana: vie si uscata dar are nevoie de hrana vegetala. Dar odată ajunși în faza de reproducere iau o tentă roșu viu.


Acvaristica Ciclide Africane, Cluj-Napoca.