marți, 8 februarie 2011

Cada baie 130x70

Cumpara Cada de baie Besco Modern 130xcm, material acril, de incastrat online de la eMAG la pret avantajos. La Dedeman puteti alege oricare din cele 1produse din categoria CAZI DE BAIE.


Preturi pentru CAZI DE BAIE de la 5lei.

Pagini similareGala Fedra Cada otel emailat 130xcm, de incastrat. Roca Contesa-Banaseo Cada otel 100xcm, de incastrat. Cada 130xCm Rose, cumpara acum la preturi avantajoase, Cazi.


Cazi de baie drepte din acril antibacterian.

Cada Ester este o cada ce face parte din gama Medium, de mici dimensiuni,130x70. Caracteristici: Material - Acryl sanitar. Vana dreptunghiulara acril Talia 130xcm.


Cazi de baie simple la reducere si in promotii. Vezi cada de baie simpla la cel mai bun pret. Cada rectangulara Besco Modern 1x cm.


Cada de baie Rose 130xeste confectionata din acril de o calitate superioara, antibacterian si antimucegai Cada de baienbsp are . Peste de modele unice: drepte, pe colț, rotunde. Este foarte important sa stii cum alegi cea mai buna cada de baie din mai multe.

Cada de baie Besco Modern 130xcm, material acril. Cada de baie dreptunghiulara Ester din acril de mm. Pretul contine cada, sistemul de sustinere si sifonul. Pretul nu contine, masca frontala sau laterala, . CADA ACRIL MINI (FARA PANOU, FARA SUPORT), L. Cada baie 130xcm confectionata din acril antibacterian ramforsata cu fibra de sticla. Cada baie 1x este produsa in Romania.


Cada de baie completa Rose 130xeste confectionata din acril de o calitate superioara, antibacterian si antimucegai.