luni, 14 februarie 2011

Cuple rapide pneumatice

Suntem importatori si distribuitor de echipamente pneumatice. Compresoare, Unelte pneumatice, Hidraulica. Cupla rapida profesionala filet interior. Cele mai mici preturi pentru fitinguri pneumatice - Cu filet G - Cuple rapide - Conectori push-in.


Aici gasesti cuple rapide pneumatice si hidraulice de diferite tipuri, la preturi accesibile.

Cuple rapide-mama Alama, Alama nichelata. Cuplele rapide cu filet asigura racordarea diferitelor echipamente pneumatice la reteaua de aer comprimat, fiind montate pe cilindrii pneumatici si pe valvele si . Cupla pneumatica dreapta cu filet exterior - METAL.


Fabricile de pe plan local de pe patru continente, va asigura cele mai rapide livrari. Fitinguri si valve din alama; Cuple rapide. Hydroscand are o gamă largă de cuple rapide , pentru hidraulică și pneumatică , de la unele dintre cele mai mari nume de pe piata, cum ar fi TEMA, CEJN, . Cupla de siguranta rapida mufa mama pentru furtun Ø10.


Cupla de siguranta rapida mufa mama pentru furtun . Cuple rapide pneumatice de la importatori, producatori, distribuitori directi prezenti pe Bizoo. Intre sistemele pneumatice si cele hidraulice exista diferente majore, motiv pentru care fiecare dintre aceste sisteme utilizeaza cuple rapide diferite.


Racorduri Parker Push-lok tip bradut cu filet metric, BSPP, JIC. Racorduri rapide Parker Push-in pentru tuburi de plastic. Pneumatica si control fluide - preparare aer-apa, masurare.


ATA10Set cuple rapide pentru scule pneumatice.