marți, 22 februarie 2011

Intrerupator cu telecomanda

Intrerupator wireless fara fir, cu telecomanda pentru bec (fasung E27). Termice - Electrice - Sanitare Electrice. Alege din oferte pentru intrerupator cu telecomanda.

Intrerupator cu telecomanda - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Intrerupator cu telecomanda de la distribuitori, importatori directi prezenti pe Bizoo. Intrerupator cu telecomanda wireless 220V porturi.


Putere: 4x300W Tensiune: 220-240V AC; 50-60Hz Frecventa: 50-60Hz Garantie: ani.

Intrerupatoare tactile, Telecomanda butoane Raza actiune: max m (neobstructionat) Controleaza pana la taste intrerupatoare. Intrerupator canale cu telecomanda RF, 220V AC. Model: RF; Putere: 4x300W; Puterea maxima per . In plus, veti putea folosi in continuare intrerupatorul vechi dar si o telecomanda sau un alt emitator pentru a controla acest receptor.


RSLW montaj încastrat, canal, 20W. Set priză intermediară wireless cu dimmer şi telecomandă RSL canale, 3W.


La Dedeman puteti alege oricare din cele 8produse din categoria PRIZE SI INTRERUPATOARE. Preturi pentru PRIZE SI INTRERUPATOARE de la lei.


Intrerupator cu telecomanda cu canale ideal pentru lustre sau orice aparat electric.

Pachet complet releu si telecomanda cu REDUCERE. Intrerupator digital cu telecomanda wireless TINKO - THAP17().


Producator: TINKO - Model: T-923B - Tensiune de alimentare: 200~240V - Frecventa: . Intrerupator cu telecomanda montare - Am primit acest intrerupator cu telecomandaDaca aveam fire era. Intrerupator Cu Telecomanda - SKU-23().


AP 17- Telecomanda pentru automatizari - canale. Cumpara Intrerupator tactil dublu PNI SH1alb, actionat si din telecomanda online de la eMAG la pret avantajos.