marți, 15 februarie 2011

Paturi tapitate elvila

Pat tapitat , cu noptiere , prevazut cu lada pentru depozitare. Pat tapitat, prevazut cu lada pentru depozitareDimensiuni de gabarit : L245xA191xHcm Patul este realizat in constructie semidemontabila: tablie si sezut, se.

Mobexpert pat tapitat, 150x200cm, somiera inclusa brun Burt Livrare rapidă. Mobexpert pat tapitat cu sertare 160x195cm, somiera inclusa bej Caren Livrare . La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria PATURI.

Pat Athos tapitat cu imitatie de piele in diverse culori 160x2cm. Lems formeaza cea mai extinsa retea de profil de pe piata. Spre comparatie, Mobexpert are de magazine, iar Elvila are 57.


Descoperiti paturi dormitor la preturi reduse (2produse). Riga- pat tapitat pentru dormitor matrimonial, in linii simple, moderne, cu nituri decorative de efect, . Patul este elementul central al oricarui dormitor. Aceasta piesa de mobilier trebuie sa fie in primul rand confortabila pentru a-ti oferi clipele mult . Un somn bun începe cu gama de paturi IKEA.


Descoperă mobilierul pentru dormitor care îţi oferă spaţiul de care ai . In perioada noiembrie – noiembrie Elvila lanseaza campania. Reduceri de pentru intrega gama de saltele Elvila. Reducerile pana la la canapele si paturi tapitate din magazinele Elvila este valabila in limita . Pat L165xA208xH8cm; Noptiera L42xA47xHcm Pret 11Lei Pat Sabine Simplu cu lada si saltea tapitata Designerul recomanda tesatura; L228x . Elvila te surprinde la acest inceput de vara cu reduceri pana la la canapele si paturi tapitate achizitionate din magazinele Elvila sau de pe .