vineri, 4 februarie 2011

Gard pvc chiajna

Chiajna - oras Bucuresti - judet Bucuresti - tara Romania. Sisteme de garduri si porti din PVC - Pergole - Foisoare - Terase - Alte produse din PVC.


Pagini similarePretul include gar stalp, capac clasic si toate accesoriile pentru instalare in pamant sau intre stalpi de beton.

Produce şi comercializează garduri şi porţi din PVC. Oferă informaţii despre profil, catalogul cu produse, referinţe din legislaţia din domeniu şi adresele de . Royal Fencing este un sistem de garduri realizat din PVC de exterior cu mare rezistenta la impact. Datorita formulei chimice a acestui PVC, dezvoltat in .

SC Spectrum Construct SRL, Strada Eroului Nr. PVC si material compozit - Fabricarea si instalarea de garduri PVC - Sisteme de . Palplanse PVC si material compozit - Fabricarea si instalarea de garduri PVC - Sisteme de ancorare.


Producator si distribuitor de:- garduri si porti din PVC, dupa cerinta clientului;- mobilier pentru gradina;Distribuitor:- sisteme de ancorare;- sisteme de indiguire . Nu conteaza daca esti din Chiajna sau orice alta parte a Bucurestiului. Daca ai nevoie de panouri gar noi suntem firma care te poate rezolva.