joi, 3 februarie 2011

Litera r de colorat

PLANSA DE COLORAT CU LITERELE ALFABETULUI: LITERA R. Alfabet de colorat pentru copii litera A. Alfabet de colorat pentru copii litera Bb. Cocosul, trandafirul si iepurasul sunt curiosi sa stie cum ii vei colora.


Plansa de colorat cu litera R mare de tipar din alfabetul englezesc.

Descarca Rapi Simplu si GRATUIT Plansa de Colorat litera R - litera R. Inapoi la Planse de colorat cu litere din alfabet.

Home Educativ distractiv Planse de colorat. This Pin was discovered by Manute Pricepute. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Imagini de colorat - Coloreaza alfabetul-Litera R. Fise de colorat cu litera R pentru copii isteti. Clic pe imagine pentru a descărca fișa de lucru cu litera R în format. Descarca aceasta imagine impreuna cu alte imagini royalty free de stoc si vectori incepand de la 1$.


Noduletu-am desenat Zaua mica l-a urmat Straduindu-ne un pic O sa-l scriem pe r mic. Litera r mic de mana este formata dintr-o linioara.


Cea mai mare galerie cu desene de colorat, cum ar fi planse de colorat cu Cartea Junglei, Bambi, Printese, Mickey, Dalmatieni,. Etichete: fisa de lucru litera r, litera r fise de lucru clasa pregatitoare.