marți, 22 februarie 2011

Neon flexibil led

Tub Led - Neon Flexibil ALB Auto Lumina Ambientala. Neon flexibil colorat pentru decoratiuni interioare sau exterioare.

LED Neon Flex Furtun Luminos Flexibil Rola 100m Rosu CL - Ornamente Craciun. Tub neon flexibil cu leduri -lumina alb xenon si senalizare galbena. Tub neon flexibil alb xenorn Drl si galben-Semnalizare -lumina alba este de 6000k si cea .

Tub luminos cu aspect de neon flexibil pentru exterior. PVC foarte flexibil, tubul putând fi îndoit sub orice unghi.


S-a demonstrat ca noua versiune de White Led Neon Flex are o durata de viata mai mare . Cumpara Furtun LED luminos Neon flexibil alb online de la eMAG la pret avantajos. Tub flexibil special cu leduri albe-xenon pentru faruri.


Produce o lumina uniforma fara sa se observe led-uri individuale si se poate modela dupa forma farului . TUB LED - NEON FLEXIBIL Auto cm lumini de zi + semnalizare PRET SET buc Tub flexibil special cu leduri lumini de zi + semnalizare pentru faruri. Lumini de zi cu semnalizare tip Tub Neon Flexibil cm 1lei Tub flexibil cu leduri pentru lumini de zi si semnalizare, ideal pentru montat in faruri. Furtun luminoase pe baza de led; lumina este continua , nu intrerupta.


Conector Neon flexibil LED - unghiular orizontal exterior. Neon flexibil cu leduri - Neon flexibil cu leduri tip smd V - 4. Fir electroluminescent neon flexibil EL wire mm Firul electrolum.


Tubul LED Neon flexibil este un dispozitiv tehnologic avansat ce emite lumina foarte calda. Poate fi taiat, curbat si foarte usor de instalat pe suprafetele a diferite .