miercuri, 9 februarie 2011

Ingrijire palmieri in ghiveci

Palmieri: originari din zonele tropicale, atacati in general de paduchii testosi. Ghiveciul se schimba anual cat timp planta este tanara, ulterior . DEFICIENTA DE MINERALE LA PALMIERI - Majoritatea speciilor de palmieri prefera.

Prima pagina Totul despre gradina Ingrijirea plantelor. La palmieri, cauza poate fi adaosul de calcar (var) in amestecul de pamant din ghiveci.


In plus, poti fii sigura ca acest palmier nu iti va ocupa mult spatiu, chiar daca este mare. Ghiveciul ideal pentru palmierul Coada de cal este cel .

Phoenix roebelenii este un palmier din familia Phoenix si este originar din zonele cu un climat cald si umed. Stiri si informatii despre ingrijire palmier. Informatii, articole, poze si video despre ingrijire palmier.


CURMALUL-Phoenix Palmier: Ingrijire, Inmultire (seminte de palmieri),. Etichete: Cumalul, palmier, palmier de ghiveci, palmier de interior, . Foloseste ghivece cu scurgere si incearca sa nu le pui prea multa apa.


De fapt, multi palmieri cresc cel mai bine in sol usor nisipos, cu scurgere . Phoenix Roebelenii este cel mai indragit palmier; planta este originara din. In perioadele calduroase ghiveciul se aseaza pe un strat de pietris care se.

SRL si suntem specializati in ingrijire plante decorative de interior in spatii de birouri.