vineri, 11 februarie 2011

Pavele bricostore

Brico Depot iti ofera PAVAJ ECONOMIC X X CM GRI in depozitul din Militari la pretul de 0. Vino la Brico Depot si alege produsele tale preferate din categoria Pavaje. La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria PAVAJE SI BORDURI.

Preturi pentru PAVAJE SI BORDURI de la lei. Montaj si intretinere pavaje, dale si pavele. Pavele Dale Pavaj Cauciuc Imperial, Locuri de Joaca - Livrare in Tara.


Casa si gradina Materiale constructii si amenajari.

Producem, transportam si montapavaje, Dale, Jgheaburi de scurgere, pavaje, pavele ,Borduri,Elemente placari exterioare, Coame de gar boltari de gar . Pavele pentru trafic pietonal si trafic auto. Ideale pentru terase exterioare si interioare, cat si pentru acoperisurile blocurilor. Cumpara Pavele Behaton gri la cel mai bun pret.


Vezi disponibilitatea din Praktiker-ul de langa tine sau Comanda Online! Vezi galeria foto cu amenajări de spaţii exterioare realizate cu pavele şi borduri.


Afla care sunt preturile pavajelor, preturi pavele, pavaje preturi si altele, clasificate pe categorii si care sunt dimensiunile si culorile disponibile.