vineri, 4 februarie 2011

Fular crosetat unicat elegant esarfa

FULAR CROSETAT UNICAT ELEGANT ESARFA - Lei, Accesorii moda, Esarfe Dama. FULAR CROSETAT UNICAT ELEGANT ESARFA - Lei, Accesorii moda, Esarfe Dama.


FULAR CROSETAT UNICAT ELEGANT ESARFA PASTEL - Lei, Accesorii moda, Esarfe Dama. Fular croșetat unicat elegant - o superbă eșarfa pe care o poți purta la o ținută elegantă sau smart-casual.


Fular elastic crosetat - Duration: 11:00.

O frumoasa si moderna rochie tricotata :) Unicat, comanda speciala - echipa buna. Bolero mireasa - deosebit de elegant, culoarea Ivory; subliniaza delicatetea si feminitatea. Accesorii calduroase lucrate manual - tricotate sau crosetate din lana, acril, mohair.


Poate fi purtat pe umeri sau in jurul gatului, fiind foarte confortabil si elegant. Fular tricotat manual si brosa crosetata din mohair roz cu crem si bleu.


Fular nou împletit tricotat unicat handmade cadou. Esarfele si fularele sunt accesorii care confera personalitate,.


Creeaza look-ul: Poarta un fular lung de casmir sau de lana, crosetat, legat o. Poti sa iti etalezi frumusetea si eleganta chiar si in sezonul rece,.

Love a scris: Si un fular gigant, facut la comanda pt. Am mai tricotat in primavara doua colare din aste dar acum am gasit o. Cumpara online Esarfe,fulare - produse confectionate manual in Romania. Fular de vara crosetat dantelat lung rosuthumbnail. Esarfa din matase, din lana, confectionata, tricotata sau crosetata, pictata sau. Cumpara mii de produse handmade unicat de la cei mai talentati designeri romani.


Invata cum sa crosetezi esarfe si fulare cu forme si modele deosebite. Cartea cuprinde explicatia principalelor ochiuri si picioruse crosetate. Indigo - Eşarfă elegantă cu model floral. Fular caciulita bb, lucrate manual, ron photo fular mov handmade tricotat. Esarfa sal fular elegant crosetat manual crem. Esarfa folosita dar in stare perfecta, model artistic foarte sic, unicat, H0214. Fular alb esarfa HM elegant caduros de iarna nou crosetat.


Colier realizat manual, din margele de lemn si esarfa in culori vesele. Confera un strop de culoare tinuteti tale, eleganta si rafinament.