duminică, 27 februarie 2011

Teava ppr 20 pret dedeman

Preturi pentru TEVI PENTRU INSTALATII de la lei. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria TEVI PENTRU INSTALATII.

Preturi pentru INSTALATII HIDRO de la lei. TUB PPR ALB PT INSTALATII SANITARE L=4M, PN bar, D. Brico Depot iti ofera ŢEAVĂ PPR FIBRĂ Ø MM M ALBĂ in depozitul din Militari la pretul de 8.

Ro pentru a afla toate ofertele pentru Teava si fitinguri PPR alb la preturi accesibile. Care este diferenta de calitate intre ele, oricum de pret este ? In categoria Teava PPR cu insertie preturile sunt in lei si includ TVA. Foto Teava PPR mm cu fibra compozita Valrom . Lungime teava ML Pretul afisat este pentru ML Kalde este unul dintre cei mai mari producatori pe. TEAVA PPR ALB FARA INSERTIE mm PN KALDE.


Avem peste 8produse in categoria Termotehnice cu preturi de la 0. Specificatiile Tehnice Si Pretul Produselor Pot Fi Modificate Fara Preaviz Sau Pot . Trusa de sudura teava PPR 1500W, trusa ppr, trusa ppr sudura. Dedeman Teava PP Pres cu fibra - Dedicat planurilor tale TEAVA PP PRES CU FIBRA la cel mai bun pret acum la Dedeman. Teava PPR cu insertie de fibra compozita (Orange Pipe) mm PN pentru instalatii termice si de alimentare cu apa.


DEDEMAN in cifreAparat sudura Leister 138.