vineri, 11 februarie 2011

Arcade solar pret

Roluit Teava Arce - Arcade Solar Legume - Flori, Adaposturi animale.

Vand si execut prin roluire arcade pentru solarii si sere. Eu am încercat să găsesc cel mai bun raport calitate-preț. Descoperiti solarii tunel la preturi reduse (produse).

Arce zincate, coarbe solar, arcade solarii - Arcele sunt zincate foarte rezistente la. Compara preturi si gaseste oferta cea mai buna pentru vand arcade solar. Obtine pretul cel mai bun pentru vand arcade solar. Doriti componente pentru solar, Echipa Huns va sta la dispozitie.


Din acest tip de teava sunt realizate arcadele solarului cu urmatoarele dimensiuni: L= 11. Executam elemente pentru solar din diferite dimensiuni de teava de exemplu. Arcadele din teava de instalatii ZINCATA au urmatoarele preturi.


Se sudeaza mai intai cap la cap teava ,pentru o arcada cu deschiderea de metri sunt necesari metri ,iar pentru o deschidere de metri . Hortifam Constanta executa la comanda solarii profesionale pentru agricultura cu folie polietilena: solarii tip tunel, cu peretii drepti, arce metalice, teava vopsita. NECESARE ECHIPARII COMPLETE SR– sunt optionale, cu preţ la cerere.


Cel mai mic pret din Romania la solarii profesionale complete ! SOLARII PROFESIONALE DE DIMENSIUNI DIFERITE LA PRETURI ACCESIBILE, DOTARI COMPLETE PT PRODUCTIE INTENSIVA SAU MEDIE, ARCADE . Cumpara Solarii cu arcade inclinate Schelet pentru sere in Targoviste România — de la SC Tecno Mecanica Ind. Solar pentru rasaduri, legume sau flori, kit solar legume cu arce zincate , folie. Instructiuni montaj Garantie folie Pret: 13RON Coletul Kit solar arce .