joi, 17 februarie 2011

Locuri de joaca modulare preturi

Loc de joaca modular model – Dimensiuni 5×3. Apelati la Loftrek pentru o diversitate mare de locuri de joaca modulare. Amenajari locuri de joaca pentru copii si parcuri de distractii.

COM va ofera locuri de joaca modulare cu preturi incepand de la 37euro. Locurile de joaca sunt fabricate cu materiale de provenienta . Structurile modulare pentru interior sunt principala sursa de atractie a unui loc de joaca, un complex de elemente si activitati care ridica . Jucarii exterior - preturi speciale: Casute exterior, tobogane, balansoare, spatii joaca, gonflabile, jucarii exterior ieftine.

Descopera cea mai diversificata gama de atractii dedicate dezvoltarii ariei de locuri de joaca modulare, constand in echipamente si sisteme de interior dintre . Locuri de joaca la cele mai mici preturi.

Vizualizati detalii despre labirint modular copii. Ești aici: Prima pagina Tag: labirint modular copii . Sistemul de jucarii modulare si educative Quadro pentru copii, dezvolta. CONSTRUIESTE-TI ACASA PROPRIUL TAU LOC DE JOACA CU QUADRO. Loc de joaca complex cu : topogan, scara, casuta de joaca si tunel. Poate fi folosit atat la interior cat si la . Locuri de joaca din Sisteme de joaca pentru parcuri de la producatori, distribuitori, importatori directi prezenti pe Bizoo.


Structurile modulare mici sunt echipamente complexe de joacă cu. Pentru un joc gonflabil de dimensiuni mici, pretul poate incepe la 1. Loc de joaca - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Activitățile oferite sunt extrem de variate – de la structura modulară pe nivele ce.


Oferta de petrecere din fiecare loc de joacă este gândită să se potrivească . Oferim locuri de joaca modulare cu preturi incepand de la 62euro.