marți, 1 februarie 2011

Aparat pentru separat smantana

Separator smantana centrifugal, metalic nou full metalic sau plastic. Separator de smantana de la importatori, distribuitori, producatori directi prezenti pe Bizoo.


Produsul Separator de smantana electric de la magazinul online Fermierul Afacerist!

Comanda si cumpara Separatoare pentru preparare de smantana, la un pre avantajosprin. Alege din oferte pentru separator smantana. Separator smantana - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii.


Furtun transparent pentru instalatia de lapte a aparatului,.

Separator de smantana electric nou rusesc - Hunedoara, Hunedoara. Acest aparat de indreptat hainele pe verticala este foarte apreciat de cei ce lucreaza in . Anunturi Aparat smantana - Anunturi vanzari si cumparari aparat smantana. Oferte MASINA ELECTRICA TRAS SMANTANA - Vanzari, Cumparari, Servicii, Inchirieri.


Separatorul de smantana este conceput pentru a extrage grasimea din laptele de capra, oaie si vaca. Prin procesul de separare se obtine smantana si lapte . Separatorul de smantana electric este aparatul care prin forta centrifuga obtine smantana.


De fapt, se obtine smantana si lapte degresat, dar . Separarea totală a grăsimii din lapte se realizează prin centrifugare, folosind un aparat numit separator de lapte.

Rezultă o smîntînă dulce, care poate fi folosită . Prin procesul de separare se obtine smantana si lapte degresat. Citeste comunicatul de presa Separatorul de smantana electric intra la.


Separator de smantana centrifugal electric.