vineri, 18 februarie 2011

Case de vis australiene

Doi arhitecti australieni au realizat o casa bazata pe un concept matematic: sticla Klein,. Idei de case pe plaja pentru o vacanta de vis.


Inspira-te din frumusetea caselor de pe coastele Australiei.

Afla cum au fost concepute, proiectate si construite. Casa pe care o prezentam astazi este o creatie a arhitectilor de la Bar Architecture si se incadreaza perfect in traditia caselor in stil mediteranean, atat ca . O casa pentru cunoscatori, pentru pretentiosi, pentru iubitorii de natura si de lux, intr-o armonie perfecta.


In cautarea de case in stil australian, ne oprim la casele in stilul victorian,.

Din anii '5 australienii au inceput sa construiasca case intr-un stil . Daca fereastra dormitorului tau se deschide larg catre Oceanul Pacific si iti petreci dupa-amiezele plimbandu-te descult pe plajele paradisiace . Această minunată casă aflată în Queenslan Australia, pe care am. Afla cum au fost concepute, proiectate si . Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Proiecte casa moderne si ieftine, proiecte case cu autorizatie, structuri, instalatii. Case cu parter si etaj, case de vacanta si duplex-uri, proiecte complete cu . Scoala generala Penleigh si Essendon si-a desfasurat activitatea intr-o mare vila construita in stil italian pe deal, vis-a-vis de Clubul de Fotbal .

Inspirata din arta japoneza, aceasta casa australiana este conceputa in asa fel incat fiecare camera sa aiba vedere spre ocean. Case australiene de vis nu este programat la TV in perioada urmatoare. Casa din sudul Australiei este o adevărată capodoperă.


Privind la casă din orice alt punct, se poate vedea că este construită la de metri înălțime și unghiul din care este privită creează iluzia de. Un adevarat fenomen are loc aici, unde tot mai multi australieni de peste. Este un mod de viata, un vis de libertate totala pe care incearca sa il traiasca.


Vezi acum cand se difuzeaza Cele mai trăsnite case australiene.