miercuri, 12 ianuarie 2011

Vise gandaci pe pereti

Daca visezi ca mergi prin casa si vezi gandaci urcandu-se pe pereti . Atunci cand visezi gandaci mai ales daca se urca pe tine inseamna ca vei avea parte de o perioada foarte urata. Ce înseamnă când visezi gândaci, dar si alte articole te asteapta pe.

Cele mai semnificative vise însă, sunt acelea în care mai nimic nu se . Gandacii in vis inseamna ca ceva te deranjeaza. Daca visezi ca omori gandaci inseamna ca vei depasi problemele.


Gandacul reprezinta o persoana din anturajul nostru care ne va cauza neplaceri prin comportamentul şi vorbele sale lipsite de bunavointa.

Unul dintre cele mai neplacute vise, care ar putea intra cu usurinta in. In cazul in care visezi gandaci care zboara, este posibil sa primesti o . Cel mai cool hotel din lume este situat in Elvetia si nu are pereti. Explicatii pentru visul gandaci, vezi ce reprezinta daca ai visat gandaci.


Semnificatia visului gandaci, explicatiile va ajuta sa intelegeti ce . Lumea viselor - simbolistica viselor, glosar de vise. Arta Divinatiei, Tarot, Rune, dictionar de vise. Interpretare vis, vis in dictionar - Gandaci: - repulsie, senzatie de respingere, oroare; - prevesteste dificultati, perioada dificila a vietii, în care esti supus multor .