luni, 31 ianuarie 2011

Tapet din fibra de sticla

Tapetul decorativ din fibra de sticla de la Vitrulan este un material profesional de decorare a peretilor, cu o multitudine de avantaje functionale, care il fac . Tapetul de fibra de sticla Systexx Comfort Vare o suprafata foarte fina si poate fi montat atat pe. Reprezentat de tesatura clasica sau jackard din fibre de sticla, acestea se vand in role de x metri sau x metri.

Dacă ați auzit de tapetul din fibră de sticlă și ați rămas surprinși, să știți că și noi am avut aceeași reacție prima dată. Tapetul din fibra de sticla se utilizeaza cu efect decorativ si de igiena pentru pereti si tavane.


Datorita caracterului texturat si al posibilitatilor variate de finisaj prin . Tapetul din fibra de sticla de la Vitrulan este solutia ideala pentru realizarea unor lucrari profesionale si rezistente de decorare a peretilor si tavanelor.

Tapetele din fibra de sticla sunt cele mai recente inovatii din gama materialelor de acoperit peretii. Tapet din fibra de sticla pentru armarea tencuielilor la pereti si aspect decorativ.


Va rog sa - mi spuneti cateva lucruri despre tapetul de fibra de sticla. Montaj tapet zugravibil de fizelina , vlies, vinil si hartie pe pereti, faianta, PAL, marmura, MDF, OSB, metal, sticla. Tapet zugravibil de fibra de sticla lat de m . Tapet cu inserţie din fibră de sticlă, destinat finisării cu lazuri şi acoperiri de efect colorate.


On decembrie 20In Finisaje, Shopping 1 . Tapet fibra sticla de la prestatori servicii, importatori, distribuitori directi prezenti pe Bizoo. Pentru zidurile deteriorate sau foarte neregulate, vă sfătuim să folosi i tapet din fibră de sticlă,.

Cum se monteaza tapetul din fibra de sticla. Tapet din fibra de sticla este un element decorativ care defineste ambientul unei incaperi, avand o destinatie multipla: spitale, hoteluri, .