joi, 20 ianuarie 2011

Silicon etansare temperaturi inalte

Ceresit CS este un silicon rezistent la temperaturi inalte care se utilizeaza pentru: aplicatii de etansare si imbinare expuse temperaturilor ridicate, cum ar fi: . Etansant Pentru Temperaturi Inalte, Uz Profesional, Aderenta Foarte Buna La Materiale,. Etansarea rosturilor si umplerea fisurilor din cuptoare, hornuri, sobe de.

Pentru temperaturi de maxim 250-2grade iti putem recomanda siliconul . Oferte pentru silicon de temperaturi la preţuri imbatabile doar pe. Silicon de etanș are din cauciuc de inalta calitate pentru componente de vul.


Silicon negru professional ce se transforma in cauciuc pentru etansari diverse.

Etanşeizant siliconic rezistent la temperaturi ridicate pentru etanşarea şi lipirea îmbinărilor expuse la temperaturi ridicate. Silicon Rezistent la Temperaturi înalte TYTAN este un etanşant gata de utilizat de.


LOCTITE 58 Etansant de filete – Etansant de filete, de înalta rezistenta, pentru. Loctite 723 Compusi antiuzura – Chit rezistent la temperaturi ridicate si la uzura. LOCTITE SI 59RTV Silicone Flange Sealant, Produse de etansare a . Etanşant siliconic special pentru îmbinări rezistente la temperaturi înalte.


Etanseizant mastic Bison, temperaturi ridicate, indicat pentru repararea semineelor, cosurilor de fum si sobelor, gratare din beton. Silicon Rezistent la Temperaturi Înalte este un etanşant gata de utilizat de înaltă.


Este recomandat pentru etanşarea îmbinărilor expuse la temperaturi ridicate.