marți, 25 ianuarie 2011

Sina perdea aluminiu dedeman

Preturi pentru SINA PVC SI ACCESORII de la lei. Element legatura galerie aluminiu Toronto mm 10969. Sina plastic pentru perdele GK350cm 83la cel mai bun pret acum la Dedeman.

Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria SINA PVC SI . Sina pvc SN canale cu accesorii 3cm la cel mai bun pret acum la Dedeman. Tip sistesine perdea; Material: pvc; Dimensiune (cm): 300; Alte . Suport perdea din aluminiu alb 140x2cm.

Sina plastic pentru perdele GK300cm 83la cel mai bun pret acum la Dedeman. Sina flexibila cu accesorii la cel mai bun pret acum la Dedeman. Sina plastic pentru perdele GK350cm 8386.


Sina plastic pentru perdele GK350cm 83la cel mai bun pret acum la Dedeman. De asemenea, opțional se poate monta pe ele şină ”U” pentru perdea, permiţând astfel ca pe galerie să fie montată draperia.

Sina plastic pentru perdele 210cm GK83la cel mai bun pret acum la Dedeman. Sina tavan BM 1la cel mai bun pret acum la Dedeman. Tip sistesine perdea; Material: pvc; Dimensiune (cm): 120. Aluminiu, vopsită în câmp electrostatic, canale, cu canal de rulare de mm, grosime 7mm.


Descopera o gama variata de galerii pentru perdele, de la cele clasice cu bara de lemn, la solutii moderne, cu sina sau metalice. BARA PERDEA ALUMINIU PT CADITA PATRATA ALBA, L. Sina are canale: unul pentru perdea si unul pentru draperie.