joi, 13 ianuarie 2011

Tuia columnaris crestere

Vezi in acest articol cat de repede creste tuia, paravanul verde din gradina, si in ce conditii se dezvolta una din cele mai folosite plante . Tuia este un tip de conifer folosit in special ca bariera de zgomot sau gard natural care ofera multa intimitate datorita foliajului dens. Thuja occidentalis columnaris este un arbore înalt de 10-m cu o coroană deasă şi bogată, având forma alungită.

Iarna frunzişul nu isi schimba coloratia. Thuja creste prea incet pentru ce doresc eu. Chamaecyparis lawsoniana Columnaris Glauca.


Chiparos de California - Chamaecyparis lawsonianapostăriIun 2010Inmultire Tuia si BuxuspostăriIun 2008Mai multe rezultate de la egradini.

Imagini pentru tuia columnaris crestereRaportați imaginiVă mulțumim pentru feedback. Semnalați o altă imagineSemnalați imaginile ofensatoare. Tuia ‚Fastigiata' (columnaris, pyramidalis) are coroana ingusta,.


Tuie, Tuia de canada (Thuja occidentalis), conulete si crestere anuala. Dupa ce sunt plantate corect, irigarea arbustilor de tuia este singura conditie. Pentru a creste ideal, tuia are nevoie sa-si asigure functiile vitale : respiratie, . Plante ornamentale,arbusti tuia pentru spatii verzi,gard viu, gradini,parcuri,acomodate la.


Pentru a se dezvolta armonios si a creste vizibil, planta are nevoie de. Am plantat acum luni, Chamaecyparis lawsoniana Columnaris, .

Columnaris si am probleme cu ei adica se îngălbenesc de la exterior.