joi, 6 ianuarie 2011

Uscator rufe altex

Uscator de rufe GORENJE D7565NO, 7Kg, A++, portocaliu. Producator: Electrolux Model: EDP 20GWDescriere Uscator de rufe. Uscator de rufe Beko DPY8405GXB cu condensare si pompa de caldura, clasa .

La Dedeman puteti alege oricare din cele 1produse din categoria Masini de spalat si uscatoare rufe. Preturi pentru Masini de spalat si uscatoare rufe de la . Oferte Masini de spalat rufe si Uscatoare la eMAG.

La Flanco masinile de spalat rufe au preturi avantajoase. Uscator de rufe Miele TKB 5Silver Edition. Clasa energetica: A++ Capacitate de incarcare: Kg Tip uscare: Cu pompa de aer cald.


Datorita sistemului de scripeti rufele sunt ridicate la nivelul tavanului si astfel nici nu veti sti ca sunt acolo.

Uscatorul de rufe cu scripeti are prinderea pe tavan, . Oferte și reduceri Uscator de rufe ELECTROLUX EDH3498RDE, 9kg, A++, alb. Uscator de rufe GORENJE D7465NB, 7Kg, A++, negru in magazinul Altex.


Oferte și reduceri Uscator de rufe WHIRLPOOL Supreme Dryer DDLX. Reduceri ALTEX - masini de spalat Whirlpool, indesit, bosch,. Masina de spalat cu uscator INDESIT IWDC612 6kg, 1200rpm, A, LE alb. Altex reuseste sa scada preturile suficient de mult cat sa le egaleze pe.


Astfel, in perioada martie – aprilie 200 in magazinele ALTEX si. Top oferte: reducere aspirator cu sac BGL32510; Whirlpool uscator rufe AZB63cu 6790lei; Whirlpool masina de spalat verticala .