duminică, 30 ianuarie 2011

Silicon matrite sapun vanzare

Forma matrita silicon Mos Craciun pt sapun. Forma matrita silicon sapun mama si copil fluturasi. Din cele dreptunghiulare, ca acestea de le am de vanzare am luat nu mai.


Apoi, l-am facut in forma de silicon asemanatoare celei de chec si am realizat. Doamnelor, de vandut nu vindeti, de oferit oferiti ocazional - ce faceti. Eu sunt interesata de procurarea unor matrite cilindrice si a unor matrite .

Tava din silicon rotunda pentru tarta KH 1148. Tava din silicon pentru chec Kaiserhoff KH 1150. Aliweb Impex Srl importator de silicon rtv-pentru realizarea matritelor prin pensulare si prin turnare. Avem silicon special pentru ceara, ipsos, sapun, rasina, ciment, metal etc.


Aliweb Impex Srl producator de matrite din silicon si rasina. Silicon ZAcu Shore A 2 recomandat pentru matrite ipsos, matrite sapun, matrite rasini, stucaturi si restaurari. Formă de silicon potrivită pentru săpunuri fabricate la rece (CP). Are colțurile ascuțite în interior și unghiuri de 90°.


Importator si distribuitor matrite de plastic, forme pentru turnare gips sau ceramofix si ceramite. QDC0- set matrite silicon ursulet pt briose. Filmul descrie pas cu pas cum se realizeaza o matrita din Silicon RTV Zhermack prin pensulare. Matrite pentru turnare ghips, lut polimeric. Matrita sapun si lumanari, rezistente si calitative pentru magneti de frigider.


Matrita, mulaj, forma din silicon, pentru modelat sapun, ciocolata, fondant, etc. Cauciuc siliconic cunoscut si ca silicon RTV folosit la realizarea matritelor cat si o varietate de rasini poliuretanice pentru turnare, solutii pentru demulare. Formele de silicon pentru pajituri potrivite atat pentru briose, torturi, budinci,etc, au avantajul de a nu se lipi, de a fi usor de spalat, de depozitat si de a nu prinde .