joi, 27 ianuarie 2011

Camere de supraveghere fara alimentare

Camera de supraveghere exterior cu IR 12linii TV (ID:V28). Alimentare baterii tip AA, montajul este foarte simplu avand in vedere ca are o banda adeziva . Doar camerele de supraveghere wireless, fara unitate de stocare.

Camerele IP wireless nu trebuie sa primeasca toate alimentare de la un . Notiunea de camere de supraveghere fara fir este de multe ori imposibil de implementat. La camera trebuie trasa macar alimentarea, deci fara fire nu se poate.


Camere de supraveghere la preturi avantajoase pe eMAG.

Cumpara acum si beneficiezi de Livrare Rapida si de finantare in rate. Solutii si camere supraveghere wireless de interior si exterior, camere ip wireless si.


Distanta iluminator IR: m; Fara slot card MicroSD. Camera de supraveghere de inalta rezolutie, total independenta de reteaua electrica,. Mini camera ip de supraveghere Wi-Fi ,720P , Mp ,profesionala. DVR + WI-FI IP P2P ascunsa, Gb, 1080p, IPCCSIPWIFI7 alimentare continua.


Minicamere spy cu alimentare continua la curent - Camere de spionaj mascate. Senzor de prezenta spion cu mini modul camera ip pentru supraveghere, Wi-Fi .