luni, 17 ianuarie 2011

Chit basculare ford transit

Ford Transit, cilindru gros, basculabil pe 3parti. Camioane - Rulote - Remorci Autoutilitare. Piese - Accesorii Utilitare – Camioane.

Pompa de basculare 12v Ford Iveco Mercedes Vw. Cumpără pompa basculare ford transit de la unul din magazinele noastre. Nu ai găsit pompa basculare ford transit? Completează o cerere şi primeşti oferte în .

Cumpără kit basculare ford de la unul din magazinele noastre. Vezi şi ofertele pentru: kit basculare ford transit. Dezmembram si vindem pentru acest tip, ORICE PIESA, cu posibilitatea de trimitere prin curierat rapid in 24h! Motor, injector, cutie viteze, electromotor, . Conditie: Folosit Vand kit de basculare Ford Transit,pompa cilindru elementi. Anunturi noi cu kit basculare ford transit.


Vand ford transit din 20, motor 24volan dreapta inmatriculata in octombrie 20masina se afla intr-o stare . Pompa de basculare 12v de forta ridica 5To lejer. Avem pe stoc si bobine SOLENOI telecomenzi si ELECTROVALVE pentru pompe de basculare.

Bazar 4Tuning: oferte de cilindru basculare ford la promoție în Dezmembrari auto. Kit basculare ford transit de vânzare la cel mai bun preț în Bazarul 4Tuning. Bazar 4Tuning: oferte de kit basculare ford transit la promoție în Dezmembrari auto.


Pentru cei interesati avem si cilindri de basculare, dar si kitt-uri complete pentru basculare. Kit basculare la v de forta ptr camionete de 3.