marți, 18 ianuarie 2011

Tencuiala decorativa edelputz baumit

Baumit Edelputz este o tencuiala decorativa minerala in strat subtire, culoare alb natur, pe baza de ciment alb, aplicata manual sau mecanizat, utilizata la . Tencuiala decorativa BAUMIT EdelPutz Spezial. Tencuială decorativă minerală în strat subţire, culoare alb natur, pe bază de ciment alb pentru sisteme termoizolante.

Var hidratat, ciment alb, agregate naturale, . Tencuială decorativă minerală în strat subţire pe bază de ciment. Baumit EdelPutz Spezial - Tencuiala decorativa minerala pe sistem termoizolant kg.


Caracteristici: TENCUIALA DECORATIVA MINERALA Granulatie 5mm.

DOMENII DE UTILIZARE: Pentru lucrari de finisare ale tencuielilor minerale pe baza . Fisa tehnica Praf de piatra alb EdelPutz BAUMIT Tencuieli structurate, decorative pentru fatade de la BAUMIT ROMANIA. Personal consider ca tencuiala decorativa mentionata nu se poate colora in asa. Produsul prezentat in fisa (Baumit EdelPutz) nu se alplica pe .

Am cumparat tencuiala decorativa Edelputz la saci de 25kg. Produsul prezentat in fisa (Baumit EdelPutz) nu se alplica pe sisteme de plăci . Descriere: Tencuialã superioarã - praf de piatrã. Tencuială decorativă minerala pe baza de ciment alb, permeabilă la vaporii de apă, pentru interior şi exterior.


BAUMIT Tencuiala decorativa BAUMIT EdelPutz Spezial Kg. BAUMIT Tencuiala decorativa siliconica BAUMIT SilikonTop 25Kg. Magazine şi preţuri - Tencuieli decorative BAUMIT Tencuiala decorativa BAUMIT EdelPutz Spezial Kg 3RON!


Tencuiala decorativa Baumit Edelputz la cel mai mic pret din Romania. Comanda si tu online la preturi corecte, transportul este gratuit oriunde in tara. Tencuiala decorativa minerala de mm pentru sistemele de termoizolatie.


Descriere produs: Mortar uscat pe baza de var, rezistent la intemperii, . Tencuiala decorativa minerala Baumit Edelputz kg. Vezi pretul de nerefuzat in magazinele Castilio!


BAUMIT TENCUIALA MINERALA EDELPUTZ 25KG la 2RON.