marți, 18 ianuarie 2011

Otrava soareci pliculete

De asemenea controleaza toate trecatorile cunoscute ale sobolanilor si soarecilor rezistenti la anticoagulanti. Ca la toti anticoagulantii, moartea este cauzata de . Ingestia a gr de momeala proaspata este de obicei suficente pentru a ucide un sobolan, in timp ce mai putin gr.

Raticid Rodex Pasta -Momeala pentru combaterea rozatoarelor sub forma de pliculete de g, pe baza de Bromadiolone! Raticid Vertox Pasta - Momeala pentru combaterea rozatoarelor sub forma de pliculete de gr.


Momeala rodenticida sub forma de pasta ambalata in pliculete de 10-gr. RACUMIN PASTE este un rodenticid formulat sub forma de pasta de culoare albastra, ambalat in pliculete de g (1g) ce sunt confectionate dintr–o hartie .

Tratamentul impotriva rozatoarelor: Soareci si Sobolani. Boabele se introduc in pliculete care, pe langa o buna conservare si un risc minor de dispersie, . Pasta RATEX pentru eradicarea cu succes a sobolanilor, soarecilor si altor rozatoare Prezentare: Momeala RATEX este ambalata in pliculete tip hartie de filtru . La fiecare 1-metri, se pun câte 1-pliculeţe cu momeli într-un loc.


Dacă se ingerează o cantitate de otravă, se produce inhibarea . Am fost socata ieri cand am vazut pasari din padurea Baneasa consumand pliculete cu otrava de soareci. Se intampla in zona parcului de langa Casa Alba.


Acum doua zile am pus in voliera sub gratarele de podea otrava pentru soareci, sobolani. Aseara am gasit doi masculi care nu se mai ridica in .

Sunt niste pliculete care ii atrag la miros mai mult decat alte surse de mancare. Paracelsus spunea in 15ca “orice este otravă, doar doza contează”. Metoda de fabricatie a raticidului cerat. Raticidele sunt substante toxice, utilizate in eliminarea rozatoarelor precusobolani si soareci. Aceste tipuri de raticide pentru eliminarea sobolanilor, . Otravirea si intoxicatia la caini si pisici: Otrava de soareci si sobolani.


Otravurile folosite pentru a combate soarecii si rozatoarele sunt bazate, . Pai, sa puneti otrava de soareci in toate colturile.