vineri, 21 ianuarie 2011

Palete mixer philips

Batator-Paleta-Tel-Amestecare mixer blender pentru toate marcile. Furnizam piese de schimb pentru mixere: palete amestecare, palete cutit, ghidaj,.


Tefal, Moulinex, Aeg, Bosch, Siemens, Braun, Delonghi, Kenwoo Philips.

Set palete amestecare mixer Philips originale cod 48226904026 Livram piese mixere de bucatarie la domiciliu oirunde in tara. Comercializam palete sau agitatoare mixer pentru majoritatea producatorilor de aparate. Set palete amestecare mixer Philips originale cod 482269040269.


Comercializam piese blender si mixer bucatarie, Livram piese la domiciliu oriunde in tara.

Livram piese si accesorii mixere la domiciliu oriunde in tara. Bine ati venit la magazinul nostru de piese mixer Philips.

Accesoriu mixer cu doua palete pentru tort si multe altele Accesoriul mixer extinde functionalitatea mixerului tau de mana Philips Avance SpeedTouch. Mixer Professional Kitchenaid made in USA, robot bucatarie ARTISAN.


Vand mixer Philips in stare foarte buna,lei! Cu aceste palete de calitate superioară din oţel inoxidabil ale accesoriului pentru mixerul de mână Philips Avance SpeedTouch poţi amesteca uşor aluat pentru . Mixer de mână puternic de la Philips cu un motor de 7W, tehnologie de amestecare Promix. Accesoriu mixer cu două palete pentru mixerul de mână Philips.


Gama completa de Mixere Palete amestecare Da o gasesti la preturi avantajoase doar la Rombiz.